Först är det politikträff inför valet den 11 september. Professor Jan Olsson från Örebro universitet hjälper oss med funderingar kring partiernas kamp om rösterna. Tid: onsdag 7 september 14.00 i Idrottshistoriska sällskapets lokaler på Järntorgsgatan 7. Efteråt gemensam fika. Föreningen bjuder på kaffe och bulle.

Anmälan senast måndag 5 september till Janne Pargell tel 076 3495194.

Lördag 8 oktober blir det studiebesök på Måltidens hus i Grythyttan med den kända professorn Marie-Louise Danielsson Tham som guide. Studiebesöket startar med lunch i Grythyttans Gästgiveri kl 12.30, en lunch som föreningen bjuder på. Efter lunchen blir det besök på Måltidens hus.
Försök samåka till Grythyttan och dela reskostnaden. Ann-Christine tar upp anmälningar via sms på tel 0705147512 senast måndag 3 oktober. Obs: deltagarantalet är begränsat.

Längre fram i höst, i november, väntar en träff med bandy- och fotbollsspelaren, kulturredaktören, författaren m m Dixie Eriksson. I december siktar vi även i år på någon form av subventionerad jultallrik.